Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Nieuws

 • Het efficiënt inrichten van jouw werkplaats , waar op te letten 1-10-2019
  De werkplaats is vaak de spil van veel organisaties. Juist in de werkplaats is het belangrijk dat er efficiënt en productief gewerkt kan worden. Voor de verschillende bedrijfsprocessen heb je het juiste materiaal voor nodig.


 • Bott introduceert vario3 tijdens de "Future Fleet&Mobility Experience" 19-9-2019
  Introductie bott vario3 tijdens de "Future Fleet&Mobility Experience"

 • Waar op te letten bij rijden in de regen 17-9-2019
  Een drukke ochtendspits en een nerveuze avondspits de herfst is weer in beeld. Meestal regent het in de herfst meer (tegenwoordig kun je daar eigenlijk niets meer over zeggen) en wordt het vroeger donker. De fileproblemen nemen weer toe, logisch want met regenachtig weer neemt men sneller de auto. Niet iedere bestuurder gaat even makkelijk om met het rijden in de regen. Dus vandaag in ons blog, tips voor het rijden in de regen.


 • bott vario3 Bedrijfswageninrichting 26-6-2019
  Veel meer dan een paar ultra lichte bakken in een Bedrijfswagen: bott vario3

  De constructie van aluminium maakt bott vario3 nog lichter dan de huidige lijn. En toch is de bedrijfswageninrichting meer dan een paar Aluminium staanders in een bedrijfsauto! • Klant aan het woord 26-6-2019
  Jörgen van Hamburg (lease-adviseur en verantwoordelijk voor het grijs kenteken wagenpark binnen Dura Vermeer) Dura Vermeer is een top-10 bouwconcern in Nederland waarvan de 2600 medewerkers actief zijn met woningbouw, 
utiliteitsbouw en infrastructuur. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark dat uit 2000 auto’s bestaat waarvan 400 op grijs kenteken. Alle voertuigen zijn in eigen beheer. Voor de inbouw en inrichting van bedrijfswagen maakt Dura Vermeer gebruik van Bott. Die kwam als beste uit de bus na een tender waarbij alle grote merken hadden ingeschreven.“Vooralsnog deden we de inbouw en houten inrichting van onze bedrijfswagens zelf.  


 • De top 3 autoschades 26-6-2019
  Autoschade is naast een bekeuring misschien wel het meest gehate onderdeel van het automobilist zijn. De charme van onze auto of bedrijfswagen zit hem er juist in dat je zonder problemen instapt, wegrijdt en op de plaats van bestemming aankomt. Toch is autoschade soms onvermijdelijk en in allerlei varianten aan de orde. • Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting? 25-7-2017
  Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij je hierbij graag. Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting.


 • Kan ik mijn bedrijfswageninrichting overbouwen? 25-7-2017
  Je bent zzp’er of bijvoorbeeld wagenparkbeheerder bij een groter bedrijf waar jullie meerder bedrijfswagens hebben rijden welke voorzien zijn van een inrichting, maar deze bedrijfswagen(s) zijn aan vervanging toe…. Dit geldt eigenlijk nog niet voor de bedrijfswageninrichting, deze is nog in goed staat, zonde om weg te doen. Het is toch een extra investering geweest bij of na de aanschaf van de bedrijfswagen. Je zult je dus afvragen, kan ik mijn huidige bedrijfswageninrichting overzetten in mijn nieuwe bedrijfswagen?


 • Wat is het belang van een schone werkplaats? 13-6-2016
  Iedereen vindt het prettig een opgeruimde werkplek, enkel zie je vaak genoeg bij bedrijven in verschillende branches een chaos op bureaus en in de werkplaats. Maar waarom is het toch zo belangrijk voor jouw bedrijf om alles gestructureerd en geordend te krijgen? Misschien nog wel belangrijker, hoe realiseer je dit? In deze blog leggen we uit waarom en geven we je diverse tips hoe dat je dit samen voor elkaar krijgt!


 • Nieuwe Bott "On The Road" online 13-6-2016
  In deze aflevering van Bott On The Road (dé nummer één in inrichting van bedrijven en bedrijfswagens) brengt presentator Jan-Willem van den Akker een bezoek aan de VSK beurs 2018 in Utrecht. Met o.a. Opel Nederland, Mercedes en Frans van Diepeningen van Bott nederland.

 • Goede voornemens als Ondernemer? Ga dit jaar echt voor het beste. 13-6-2016
  Je wordt in deze tijd overladen met grandioze tips, blogs over goede voornemens, manieren om het dit jaar ECHT voor elkaar te boksen. En hoewel je als ondernemer ook maar een mens bent (met misschien wel zijn persoonlijke goede voornemens uit de landelijke top 3; afvallen, stoppen met roken en meer sporten).. het kan ook geen kwaad om eens de goede voornemens van jou als ondernemer onder de loep te nemen. En daar helpen we je graag bij met een beetje inspiratie. Dus; wat doe jij dit jaar anders en/of beter dan afgelopen jaar?


 • Biedt een aluminium bedrijfswageninrichting je voordelen? 13-6-2016
  Vroeger maakte men bedrijfswageninrichtingen veelal van hout. Dit maakte een prima constructie die makkelijk aan te passen was naar de wensen van de klant. Nu is er de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt op het gebied van productontwikkeling. Zo ook bij de bedrijfswageninrichtingen. Bij Bott maken we tegenwoordig gebruik van volledig uit aluminium vervaardigde onderdelen voor het samenstellen van een Bott Vario bedrijfswageninrichting. Dit geldt tevens ook voor onze Bott Cubio bedrijfsinrichtingen.
  Maar waarom nu de keuzen voor aluminium? In dit blog artikel leggen wij dit jou graag uit. • Werkplaatsinrichting tijdens de RAI 13-6-2016
  Naast de Bekende Bedrijfswageninrichting, presenteerd Bott ook Werkplaatsinrichting tijdens de #MobilieteitsRai !Bott is ook een grote speler als het gaat om werkplaats of Bedrijfsinrichting.


 • RTL-sportwereld 13-6-2016
  Bott Vario biedt talrijke bouwstenen voor het inrichten van vele bedrijfsauto’s, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en door maatwerk oplossingen. Bott bedrijfswageninrichtingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat ook botsproeven goed doorstaat.


 • Sloten op de RAI 13-6-2016
  Tijdens de RAI zullen wij u onze nieuwste lijn sloten presenteren.
  Deze sloten zorgen ervoor dat u uw bdrijfswagen nog veiliger afsluit en laat de dief met lege handen staan!
 • Nieuw blog bedrijfswageninrichting 13-6-2016
  Je hebt recent een nieuwe bedrijfsauto gekocht en bent aan het oriënteren voor een nieuwe inrichting of je wilt de werkplaats van je bedrijf opnieuw inrichten, er is zoveel keus. Kies je voor een universele inrichting of een op maat, afgestemd op jouw wensen? Onderschat het belang van een inrichting op maat niet. In dit blog zullen we uitleggen waarom dit juist zo belangrijk is.
 • Juiste werkbank 13-6-2016
  Wanneer je een bedrijf opnieuw gaat inrichten kunnen nieuwe werkbanken niet ontbreken. Je komt ze op veel plekken tegen, in een magazijn, werkplaats of natuurlijk op het kantoor. Afhankelijk van de werkzaamheden die er aan gebeuren moet hij voldoen aan diverse eisen, maar welke werkbank past nu het beste bij jouw wensen?
  In de dit blogartikel gaan we hier verder op in en geven duidelijkheid over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn.


 • Het belang van winterbanden 13-6-2016
  Het is bij iedereen wel bekend dat winterbanden in de regenachtige maanden vele voordelen bieden. Maar waarom bieden deze dat zoveel voordelen als het gaat om de veiligheid? Welke winterband is dan de beste? En ben je verplicht met winterbanden te rijden? In deze blog van Bott zullen we je hier alle antwoorden op geven.
 • Effectieve bedrijfsinrichting 13-6-2016
  Praktisch. Effectief. Efficiënt. Als we nadenken over bedrijfsinrichting is pragmatisch zijn de beste weg om tot het ideale resultaat te komen.
 • Weer 17 monteurs Gecertificeerd tot inbouw specialist! 13-6-2016
  Alle monteurs van onze ServicePartners, worden door onze Duitse fabrikant gecertificeerd tot Inbouw-Specialist.

 • Waarom kiezen voor een gecertificeerd inbouwcentrum? 13-6-2016
  Je hebt reeds een nieuwe bedrijfsauto aangeschaft en nu ben je aan het kijken wie daar die prachtige inrichting in mag maken? Dit is lijkt soms een moeilijke keuze. Veel aanbieders, zelf doen/laten doen, prijs, kwaliteit, veiligheidstesten, certificaten, hout/aluminium, op maat of kant en klaar…. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
  Je ziet de bomen door het bos niet meer, maar je wilt toch graag een goede keuze maken. In deze blog willen wij hier graag meer duidelijkheid in scheppen voor jou.

 • Een bedrijfswagen aanschaffen…hier volgen enkele tips 13-6-2016
  Je bent ondernemer en voor de uitvoering van je werk heb je een auto / bus nodig. Om jezelf en materiaal en/of producten mee te vervoeren. Samengevat: er moet een bestelauto, bedrijfswagen of hoe je het ook mag noemen, komen. Waar moet je dan op letten, als je een bedrijfswagen aanschaft?De belangrijkste vraag is natuurlijk: Wat ga je met de bedrijfswagen precies doen. Hoeveel kilometers ga je er mee rijden. Zijn het lange afstanden of juist korte afstanden. Wat moet je meenemen in je bedrijfswagen.


 • Online aankopen doen?! 13-6-2016

  Wie heeft het tegenwoordig nog nooit gedaan, een product online aanschaffen? Bijna iedereen toch wel? We zijn er met zijn allen helemaal aan gewend dat alles wat je nodig hebt online te bestellen is. Maar dit proces loopt niet altijd even soepel als we hopen. Problemen met het vinden van het juiste product, lange levertijden, enzovoorts. In deze blog wordt dan ook aandacht besteed aan enkele facetten van het proces tot een online aankoop.
 • Bott sponsor Hamer team 13-6-2016
  Hamer directeur Fons Jans en Frans van Diepeningen directeur Bott NL zijn een sponsorovereenkomst overeen gekomen voor 2017.

 • Klant aan het woord 13-6-2016
   Henk Winckens,(jurylid zakenauto van het jaar, verantwoordelijk voor het wagenpark Enexis)
 • Rijden in de winter hier volgen onze tips 13-6-2016
  De temperaturen dalen langzamerhand en de winter komt er aan. Met de veranderingen van de seizoenen verandert er namelijk ook een hoop voor ons als bestuurders. Hoe ga je om met gladde en of natte wegen.
 • Fraude bij autoschadeherstel.. hoe weet je of jij niet voor de gek wordt gehouden? 13-6-2016
  In juni 2014 maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er grootschalig wordt gefraudeerd bij autoschadeherstel. Bij een steekproef onder 500 reparaties bleek sprake te zijn van fraude bij meer dan 10% van de reparaties. “Volstrekt onacceptabel” gaf Het Verbond aan.

 • Muziek luisteren achter het stuur vermindert stress 13-6-2016
  Saai dagelijks woon-werkverkeer wordt leuker dankzij het meezingen met liedjes dat gemoedstoestand verbetert. Muziek zorgt voor hormonen die ons gelukkig maken, onze ademhaling verbeteren en stress verlagen. Meezingen in de (bedrijfs)auto.
 • Nieuwe Blog over werkplaatsinrichting 13-6-2016
  Tips werkplaatsinrichting
  Van meubelmaker tot automonteur, in vele branches komen we terecht in een werkplaats. • Telesteps Actie tijdens de RAI 13-6-2016
 • Nieuwe bedrijfswageninrichting aanschaffen?! 13-6-2016
  Je gaat binnenkort kijken voor een nieuwe bedrijfswagen of hebt pas een nieuwe of andere bedrijfsauto gekocht,wat te doen met de aanschaf van een nieuwe inrichting? Moet je deze wel aanschaffen of zijn er andere mogelijkheden?


 • In 5 stappen de juiste bedrijfswageninr. bepalen 7-3-2016
  Image title
  Als ondernemer is je bedrijfswagen één van je belangrijkste tools. Dat maakt het extra belangrijk
  dat deze wagen vóór je werkt en de inrichting van je bedrijfswagen is daarin misschien wel de belangrijkste factor!  

Aan het laden
Aan het laden